Καραβασίλη Αλεξάνδρα

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach

D3-Gkelin: Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν, online, μέσω της ιστοσελίδας pharmagel.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αγορά D3-GkelinΗ Αλεξάνδρα Καραβασίλη, (MD, MSc) είναι ειδική Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Επιστημονική Διευθύντρια του κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας ‘’ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ’’ στην Καλαμάτα Μεσσηνίας,
Είναι πτυχιούχος της  Ιατρικής Σχολής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί στο Πανεπιστήμιο της Bath, του Ηνωμένου Βασίλειου.

Έχει ειδικά ενδιαφέροντα την Αθλητιατρική, το Βελονισμό, τις σύγχρονες τεχνολογικές και φυσιατρικές εξελίξεις της ταχέως αναπτυσσομένης ειδικότητάς της, η γνώση και εφαρμογή των οποίων συμβάλουν στην πρόκληση των καλυτέρων δυνατών θεραπευτικών αποτελεσμάτων της ειδικότητάς της, στους ασθενείς, που νοσηλεύονται στο Κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ‘’ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ’’.

Η  Αλεξάνδρα Καραβασίλη είναι ιατρός με όραμα και ιδανικό της την καλύτερη δυνατή επάνοδο της φυσικής λειτουργικότητας των ασθενών της και παρακολουθεί τις τεχνολογικές, εντυπωσιακές εξελίξεις, που χρησιμοποιούνται διεθνώς στην αποκατάσταση ή βελτίωση της υγείας, όσων ασθενών αναζητούν τη βοήθειά της και των συνεργατών της στο κέντρο ‘’ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ’’.

Η Αλεξάνδρα Καραβασίλη είναι μια συνάδελφος με εξαιρετικές ικανότητες συνεργασίας με όλα τα στελέχη και το προσωπικό της ’’ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ’’.  Αυτό έχει ως επακόλουθο να υλοποιείται στην καθημερινή πράξη η εποικοδομητική ομαδική θεραπευτική εργασία (teamwork).

Είναι η μαέστρος μια ορχήστρας επαγγελματιών υγείας, που καθημερινά συντονίζει τη δράση τους και αυτό έχει ως τελική έκφραση τα εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα της ‘’ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ’’.

Η  Αλεξάνδρα Καραβασίλη έχει εντυπωσιακές γνώσεις Περιβαλλοντικής Ιατρικής, Ιατρικής Διατροφολογίας, Εναλλακτικής Ιατρικής (π.χ. βελονισμός) και Συμπληρωματικής Ιατρικής. Μέσα στην καθημερινή έρευνα των ασθενών της ερευνά μεταξύ των άλλων και τις ελλείψεις τους σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Έχει συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότεροι ηλικιωμένοι ασθενείς της είναι υποβιταμινικοί D, δηλαδή έχουν ανεπάρκεια ή έλλειψη βιταμίνης D3. υποβιταμίνωση αυτή συμβάλλει και στις εύκολες πτώσεις των ηλικιωμένων ασθενών, με επακόλουθο την πρόκληση καταγμάτων και αναπηριών.

Επιδίωξη λοιπόν της Αλεξάνδρας Καραβασίλη δεν είναι μόνον η αποκατάσταση των κακώσεων και των καταγμάτων, αλλά και η πρόληψή τους με τη σωστή οργάνωση των διατροφικών συνηθειών τους, τη χορήγηση βιταμίνης D3 και άλλων βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

Αλεξάνδρα Καραβασίλη έχει συνειδητοποιήσει τη συμβολή της επιτάχυνσης της πώρωσης των καταγμάτων και των τραυμάτων, χορηγώντας από το στόμα ψευδάργυρο, ο οποίος ευθύνεται για την ομαλή λειτουργία 300 βιοχημικών ενζύμων του ανθρώπινου οργανισμού.

Μέσα λοιπόν από αυτή τη λεπτομερή έρευνα και προσεκτική αντιμετώπιση των ασθενών με προβλήματα αποκατάστασης και αποθεραπείας μπορεί να εξηγήσει κανείς τα εντυπωσιακά θεραπευτικά αποτελέσματα των ασθενών που νοσηλεύονται στο κέντρο ‘’ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ’’

Η  Αλεξάνδρα Καραβασίλη είναι υπόδειγμα Ιπποκρατικής συμπεριφοράς με δυνατότητες έκφρασης αγάπης, ενδιαφέροντος, στοργής και συναισθηματικής κατανόησης προς όσους ασθενείς τύχουν των ιατρικών υπηρεσιών της.

Η  Αλεξάνδρα Καραβασίλη είναι μέλος του  European Board Of Physical Medicine and Rehabilitation, της Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας και της, Ελληνικής Εταιρείας Βελονισμού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Β΄ Πάροδος Αρτέμιδος, 24100 Καλαμάτα, τηλ. 2721044700, FAX:2721041705, e-mail: akaravasili@diaplasis.eu
www.diaplasis.gr


Από το 2003 ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης μελετά, ερευνά και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευεργετική δράση της βιταμίνης D στον ανθρώπινο οργανισμό, έχοντας συνειδητοποιήσει την πανδημία έλλειψης βιταμίνης D στον Ελληνικό πληθυσμό. O Δρ Γκέλης με την αρθρογραφία του στην ιστοσελίδα του, www.d3gkelin.gr, ακούραστα και ακατάπαυστα εκπαιδεύει το κοινό για τη σημασία της βιταμίνης D στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων, που οφείλονται σε έλλειψη ή ανεπάρκεια της βιταμίνης D.


 

Σημείωση: Το παρόν επιστημονικό άρθρο γράφτηκε για λόγους ενημέρωσης των ιατρών και των λοιπών επιστημόνων υγείας και δεν αποτελεί  μέσο διάγνωσης ή αντιμετώπισης ή πρόληψης ασθενειών, ούτε αποτελεί ιατρική συμβουλή για ασθενείς, από τον συγγραφέα ή τους συγγραφείς του άρθρου.

Την ευθύνη της διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης των ασθενειών τις έχει μόνον ο θεράπων ιατρός του κάθε ασθενούς, αφού πρώτα κάνει προσεκτικά ακριβή διάγνωση.
Γιαυτό συνιστάται η αποφυγή της αυθαίρετης εφαρμογής ιατρικών πληροφοριών από μη ιατρούς. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, αλλά μπορεί να χορηγούνται συμπληρωματικά, χωρίς να παραιτούνται οι ασθενείς από  τις αποδεκτές υπό της ιατρικής επιστήμης θεραπείες ή θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, που γίνονται, όταν χρειάζονται, υπό ιατρική καθοδήγηση,  παρακολούθηση και ευθύνη. Οι παρατιθέμενες διαφημίσεις εξυπηρετούν της δαπάνες συντήρησης της παρούσας ιστοσελίδας 

 

Το παρόν άρθρο προστατεύεται από το Νόμο 2121/1993 και 4481/2017 για την πνευματική ιδιοκτησία. Η ολική ή μερική αντιγραφή του παρόντος επιστημονικού άρθρου χωρίς τη γραπτή έγκριση του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται βάσει της νομοθεσίας. Τελευταία άρθρα
Δείτε όλα τα άρθρα »