Διαμαντόπουλος Βασίλειος

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach

Ιατρός Δημόσιας υγείας με έδρα την Τρίπολη, Αρκαδίας, Οδοντίατρος,  Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιατρών Δημοσίας Υγείας. 

 
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Προληπτική Ιατρική, Προληπτική Οδοντιατρική, Περιβαλλοντική Ιατρική, Ιατρική Διατροφολογία, Συμπληρωματική Ιατρική και Ιατρική της Δημόσιας Υγείας.

 Είναι ερευνητής επιδημιολογικά  της έλλειψης βιταμίνης D3 σε Πανελλήνιο  επίπεδο. Θεωρείται εμπειρογνώμων σε θέματα συμπληρωματικής ιατρικής και ιδιαίτερα των βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Βλέπε: Σχέση της τερηδόνας των δοντιών και της βιταμίνης D©

Είναι ερευνητής των αιτίων και της αντιμετώπισης της κακοσμίας του στόματος, δεδομένου ότι η κακοσμία του στόματος μπορεί να οφείλεται σε οδοντιατρικά και ιατρικά αίτια. Βλέπε: Κακοσμία του Στόματος©

Είναι συνεργάτης της Ωτορινολαρυγγολογικής Εγκυκλοπάίδειας


Σημείωση: Το παρόν επιστημονικό άρθρο γράφτηκε για λόγους ενημέρωσης των ιατρών και των λοιπών επιστημόνων υγείας και δεν αποτελεί  μέσο διάγνωσης ή αντιμετώπισης ή πρόληψης ασθενειών, ούτε αποτελεί ιατρική συμβουλή για ασθενείς, από τον συγγραφέα ή τους συγγραφείς του άρθρου.

Την ευθύνη της διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης των ασθενειών τις έχει μόνον ο θεράπων ιατρός του κάθε ασθενούς, αφού πρώτα κάνει προσεκτικά ακριβή διάγνωση.

Γιαυτό συνιστάται η αποφυγή της αυθαίρετης εφαρμογής ιατρικών πληροφοριών από μη ιατρούς. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, αλλά μπορεί να χορηγούνται συμπληρωματικά, χωρίς να παραιτούνται οι ασθενείς από  τις αποδεκτές υπό της ιατρικής επιστήμης θεραπείες ή θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, που γίνονται, όταν χρειάζονται, υπό ιατρική καθοδήγηση,  παρακολούθηση και ευθύνη. Οι παρατιθέμενες διαφημίσεις εξυπηρετούν της δαπάνες συντήρησης της παρούσας ιστοσελίδας 

 

Το παρόν άρθρο προστατεύεται από το Νόμο 2121/1993 και 4481/2017 για την πνευματική ιδιοκτησία. Η ολική ή μερική αντιγραφή του παρόντος επιστημονικού άρθρου χωρίς τη γραπτή έγκριση του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται βάσει της νομοθεσίας.