Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος (Δρ)

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach

D3-Gkelin: Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν, online, μέσω της ιστοσελίδας pharmagel.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αγορά D3-Gkelin


Ο Δρ Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος είναι ιατρός, ωτορινολαρυγγολόγος, οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (MD, ORL, DDS, PhD) και Διευθυντής της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας

Έχει  υπηρετήσει ως επιμελητής Β’ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας στον Πειραιά επί 4 έτη και ως επιμελητής Α΄, επί 1,5 έτος στην ΩΡΛ κλινική του Αντκαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου ‘’Άγιος Σάββας’’ Αθηνών.

Έχει μετεκπαιδευτεί επί 1 έτος στην ΩΡΛ Πανεπιστημιακή Κλινική του Goettingen Γερμανίας στην χρήση των laser στην ΩΡΛ Ογκολογία.
Επίσης έχει μετεκπαιδευτεί επί 6 μήνες στην Χειρουργική του θυρεοειδούς αδένα στην ΩΡΛ Κλινική του Ερυθρού Σταυρού Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει σε διεθνή ιατρικά περιοδικά πάνω από 7 ξενόγλωσσες, 12 Ελληνικές, επιστημονικές ανακοινώσεις και 60 ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή Ιατρικά συνέδρια, περιγράφoντας τα θεραπευτικά δρώμενα επί των ΩΡΛ ασθενών, που νοσηλεύτηκαν στην ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος εκτός από αποτελεσματικός χειρουργός, όλου του φάσματος των χειρουργικώς αντιμετωπιζομένων ΩΡΛ παθήσεων, είναι ένας συνάδελφος που διδάσκει τους ανθρώπους, πως θα γίνουν και πως θα διατηρηθούν υγιείς με φυσικούς τρόπους.

Έχει ιδρύσει τη μονάδα έρευνας και θεραπείας των ΩΡΛ Αλλεργικών παθήσεων στην ΩΡΛ Κλινική, στην οποία μονάδα διαγιγνώσκεται η αλλεργική ρινίτιδα και διαφοροδιγιγνώσκεται κάθε είδους ρινίτιδα. ρινοκολπίτιδα, μέση ωτίτιδα και λαρυγγίτιδα με ενδοεπιδερμικές δοκιμασίες νυγμού και απευαισθητοποίηση με ανοσοθεραπεία. 

Στις ερευνητικές δραστηριότητες της ΩΡΛ κλινικής , ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος έχει περιλάβει  τη μελέτη της πανδημίας έλλειψης βιταμίνης D3 σε σχέση με τις καθ’υποτροπήν ΩΡΛ λοιμώξεις  και τη συχνότητα των καρκίνων της κεφαλής και του τραχήλου.

Εξαιτίας του ερευνητικού του ενδιαφέροντος θεωρείται ως ένας εμπειρογνώμων στην συμπληρωματική ιατρική, έχοντας εμπεριστατωμένη γνώση για τη συμπληρωματική χορήγηση βιταμινών και ιχνοστοιχείων σε ΩΡΛ ασθενείς.

Επειδή οι ΩΡΛ χειρουργημένοι ασθενείς χρειάζονται ειδικές διατροφολογικές αλλαγές ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος έχει βαθειά γνώση των εφαρμογών της Ιατρικής Διατροφολογίας.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση προβλημάτων της όσφρησης, γεύσης, ακοής και ισορροπίας. Γιαυτό και είναι πιστοποιητής οσφρητικής, γευστικής και ακουστικής ικανότητας.

Εξαιτίας της μεγάλης εμπειρίας που έχει συσσωρεύσει, κάνοντας πολυάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις στο θυρεοειδή αδένα και τους παραθυρεοειδείς αδένες κατέστησε την ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας κέντρο προσέλευσης ασθενών, για τη χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων του θυρεοειδούς τους, όχι μόνον από όλη την Ελλάδα, αλλά και από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος είναι ιδρυτής και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας μελέτης και έρευνας των παθήσεων του θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών, της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας-Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών, ΕλληνικήςΡινολογικής Εταιρείας, Ιατρικής Εταιρείας Καλαμάτας.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος εξυπηρετεί στην ΩΡΛ κλινική του Γεν. Νοσοκομείου Καλαμάτας τους κατοίκους του Νομού Μεσσηνίας. Στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής εξετάζονται δεκάδες ασθενών μηνιαίως και ετησίως πραγματοποιεί περί τα 250 χειρουργεία (μέσης και μεγάλης βαρύτητας)
Τηλέφωνα της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας: 27213-63724, 27213-63291 Τακτικά Ιατρεία: 27213-63677, Στάση Αδερφών: 27213-62895Από το 2003 ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης μελετά, ερευνά και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευεργετική δράση της βιταμίνης D στον ανθρώπινο οργανισμό, έχοντας συνειδητοποιήσει την πανδημία έλλειψης βιταμίνης D στον Ελληνικό πληθυσμό. O Δρ Γκέλης με την αρθρογραφία του στην ιστοσελίδα του, www.d3gkelin.gr, ακούραστα και ακατάπαυστα εκπαιδεύει το κοινό για τη σημασία της βιταμίνης D στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων, που οφείλονται σε έλλειψη ή ανεπάρκεια της βιταμίνης D.


 

Σημείωση: Το παρόν επιστημονικό άρθρο γράφτηκε για λόγους ενημέρωσης των ιατρών και των λοιπών επιστημόνων υγείας και δεν αποτελεί  μέσο διάγνωσης ή αντιμετώπισης ή πρόληψης ασθενειών, ούτε αποτελεί ιατρική συμβουλή για ασθενείς, από τον συγγραφέα ή τους συγγραφείς του άρθρου.

Την ευθύνη της διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης των ασθενειών τις έχει μόνον ο θεράπων ιατρός του κάθε ασθενούς, αφού πρώτα κάνει προσεκτικά ακριβή διάγνωση.
Γιαυτό συνιστάται η αποφυγή της αυθαίρετης εφαρμογής ιατρικών πληροφοριών από μη ιατρούς. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, αλλά μπορεί να χορηγούνται συμπληρωματικά, χωρίς να παραιτούνται οι ασθενείς από  τις αποδεκτές υπό της ιατρικής επιστήμης θεραπείες ή θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, που γίνονται, όταν χρειάζονται, υπό ιατρική καθοδήγηση,  παρακολούθηση και ευθύνη. Οι παρατιθέμενες διαφημίσεις εξυπηρετούν της δαπάνες συντήρησης της παρούσας ιστοσελίδας 

 

Το παρόν άρθρο προστατεύεται από το Νόμο 2121/1993 και 4481/2017 για την πνευματική ιδιοκτησία. Η ολική ή μερική αντιγραφή του παρόντος επιστημονικού άρθρου χωρίς τη γραπτή έγκριση του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται βάσει της νομοθεσίας. Τελευταία άρθρα
Δείτε όλα τα άρθρα »